Opdrachtgevers

opdr_ad_u
Voor het AD/Utrechts Nieuwsblad schrijf ik sportverhalen en bezoek ik in het weekeinde amateurvoetbalwedstrijden en korfbalduels. Op zaterdag volg ik de eersteklassers SVL, DHSC, FC Breukelen, FC Delta Sports’95 en De Merino’s. Op zondag volg ik de derde divisie tweede klasse op de voet met de clubs Hercules, Nieuw Utrecht, VVIJ, Kampong, SCH’44, Elinkwijk, PVC en PVCV. Ook het korfbal met de clubs Dalto, OVVO, Tweemaal Zes, DOS Westbroek en SKF zit in mijn pakket. Voor dit medium en schuif ik twee keer per week aan voor coördinerende en eindredactionele werkzaamheden. Tijdens vakanties van de chef ben ik verantwoordelijk voor de Utrechtse regiosportpagina’s. Voor AD/UN maakte ik ook verhalen in New York, Washington DC, Dayton en Phoenix (VS). Dit werk doe ik sinds april 2001.

opdr_ad
Voor dit dagblad schrijf ik het wekelijkse korfbaloverzicht waarbij ik de korfbalclubs Antilopen, ODIK, Telstar, Sparta Nijkerk, MIA, Revival, Spirit en Woudenberg. Regelmatig schrijf ik ook losse sportverhalen en interviews. Dit werk doe ik sinds april 2001.

DAT IS NIET HET ENIGE
Als freelance journalist schreef ik ook verhalen voor de gratis krant Metro, het weekblad Aktueel Primo (waaronder reportages in New York, Dallas en Los Angeles), het Nederlands Korfbalblad, Nieuwe Revu (‘Tien jaar na de oprichting van de LPF’ en een reportage met Dwight Schultz in Los Angeles) en werkte ik op locatie voor Infostrada Sports als tv titel editor. Bovendien schreef ik mee aan het boek ‘Voetbal heeft meer dan twee doelen’. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan toenmalig premier Jan Peter Balkenende in het voormalige Eerste Kamer-gebouw. AD Sportwereld zet mij incidenteel in voor verhalen. Ook de regionale krant Gooi- en Eemlander en het kwartaalblad Helden Magazine behoren tot de opdrachtgevers. Ik schreef ook voor uitgever Sportfacilities & Media in Zeist en was medewerker van de Engelstalige site www.threeshotswerefired.com over alles dat betrekking heeft tot de moord op president John F. Kennedy. Kortom, met mijn kennis en ervaring ben ik breed inzetbaar.