Opdrachtgevers

opdr_ad_u
Voor het AD/Utrechts Nieuwsblad schrijf ik sportverhalen en bezoek ik in het weekeinde amateurvoetbalwedstrijden en korfbalduels. Op zaterdag volg ik hoofdklasser SVL uit Langbroek en de eersteklassers FC Breukelen, JSV Nieuwegein, Geinoord en De Merino’s. Op zondag volg ik de topklasse tot en met de tweede klasse op de voet met de topklassers Hercules en Magreb’90, hoofdklassers De Meern en Nieuw Utrecht, eersteklasser VVIJ en tweedeklassers Houten, Kampong, SCH’44 en Elinkwijk. Ook het korfbal met de clubs Dalto, OVVO, SKF, Tweemaal Zes en Victum zit in mijn pakket, evenals honkbalclub UVV uit Utrecht. Voor dit medium en schuif ik twee keer per week aan voor coördinerende en eindredactionele werkzaamheden. Voor AD/UN maakte ik ook verhalen in New York, Washington DC, Dayton en Phoenix (VS). Dit werk doe ik sinds april 2001.

opdr_ad
Voor dit dagblad schrijf ik het wekelijkse korfbaloverzicht waarbij ik de korfbalclubs Antilopen, ODIK, Telstar, Sparta Nijkerk en MIA volg. Antilopen en ODIK spelen in de zaal en op het veld in de overgangsklasse. Telstar en Sparta Nijkerk zijn in de zaal en op het veld eersteklassers, MIA is op het veld tweedeklasser en in de zaal eersteklasser. Regelmatig schrijf ik ook losse sportverhalen en interviews. Dit werk doe ik sinds april 2001.

opdr_sportfacilities
Sportfacilities & Media BV is een in Zeist gevestigde uitgever van diverse sportbladen. Sportfacilities richt zich daarbij op uiteenlopende segmenten die uitgebreid op de website staan beschreven. Voor deze uitgeverij schrijf ik onder andere voor de geschreven media van FC Utrecht, Sport FM en Trainers Magazine. Dit werk doe ik sinds mei 2009.

Medewerker aan de Engelstalige website www.threeshotswerefired.com over alles dat betrekking heeft tot de moord op president John F. Kennedy. Op 22 november 1963 kwam de 35ste president van Amerika door meerdere kogels om het leven in Dallas, in de Amerikaanse staat Texas.

DAT IS NIET HET ENIGE
Als freelance journalist schreef ik ook verhalen voor de gratis krant Metro, het weekblad Aktueel Primo (waaronder reportages in New York, Dallas en Los Angeles), het Nederlands Korfbalblad, Nieuwe Revu (‘Tien jaar na de oprichting van de LPF’ en een reportage met Dwight Schultz in Los Angeles) en werkte ik op locatie voor Infostrada Sports als tv titel editor. Bovendien schreef ik mee aan het boek ‘Voetbal heeft meer dan twee doelen’. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan toenmalig premier Jan Peter Balkenende in het voormalige Eerste Kamer-gebouw. AD Sportwereld zet mij incidenteel in voor verhalen. Ook de regionale krant Gooi- en Eemlander en het kwartaalblad Helden Magazine behoren tot de opdrachtgevers. Kortom, met mijn kennis en ervaring ben ik breed inzetbaar.