Opdrachtgevers

opdr_ad_u
Voor het AD/Utrechts Nieuwsblad schrijf ik sportverhalen en bezoek ik in het weekeinde amateurvoetbalwedstrijden en korfbalduels. Op zaterdagen volg ik hoofdklasser DHSC uit Utrecht en de eersteklassers SVL, FC Breukelen en FC De Bilt. Op zondagen zit ik op de redactie voor coördinatie en eindredactie van de maandagkrant en assisteer ik doordeweeks de coördinator met de planning. Ook het korfbal met de clubs Dalto, OVVO, Tweemaal Zes, DOS Westbroek en SKF zit in mijn pakket. Tijdens vakanties van de coördinator ben ik verantwoordelijk voor de Utrechtse regiosportpagina’s. Voor AD/UN maakte ik ook verhalen in New York, Washington DC, Dayton en Phoenix (VS). Dit werk doe ik sinds april 2001.

opdr_ad
Voor dit dagblad schrijf ik het wekelijkse korfbaloverzicht waarbij ik de korfbalclubs Antilopen, ODIK, Telstar, Sparta Nijkerk, MIA, Revival, Spirit en Woudenberg. Regelmatig schrijf ik ook losse sportverhalen en interviews. Dit werk doe ik sinds april 2001.

DAT IS NIET HET ENIGE
Als freelance journalist schreef ik ook verhalen voor de gratis krant Metro, het weekblad Aktueel Primo (waaronder reportages in New York, Dallas en Los Angeles), het Nederlands Korfbalblad, Nieuwe Revu (‘Tien jaar na de oprichting van de LPF’ en een reportage met Dwight Schultz (Murdock uit The A-Team in Los Angeles) en werkte ik op locatie voor Infostrada Sports als tv titel editor. Voor het blad Kei in Sport, dat vier keer per jaar verschijnt, maak ik verhalen. Namens Voetbal International geef ik cijfers bij de thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht. Bovendien schreef ik mee aan het boek ‘Voetbal heeft meer dan twee doelen’. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan toenmalig premier Jan Peter Balkenende in het voormalige Eerste Kamer-gebouw. Ook voor regionale krant Gooi- en Eemlander en het kwartaalblad Helden Magazine ben ik ingezet. Ik schreef ook voor uitgever Sportfacilities & Media in Zeist en was medewerker van de Engelstalige site www.threeshotswerefired.com over alles dat betrekking heeft tot de moord op president John F. Kennedy. Kortom, met mijn kennis en ervaring ben ik breed inzetbaar.